Mit arbejde som WebMaster

Her er en lille oversigt over de hjemmesider, hvor jeg har stået som WebMaster/WebDesigner:


Slivsøen

www_sliv (26K)
En hjemmeside om Slivsøen ved Hoptrup. Om dens retablering, og nuværende natur.


Fonden Kanonen i Århus

www_kanonen (23K)
Fonden Kanonen arbejder bl.a. med udvikling og drift af socialpædagogiske tilbud til børn og unge med psykiske og sociale vanskeligheder. Hjemmesiden er en del af en større koncept-pakke med visitkort, foldere, brevpapir, kuverter m.m. Jeg står for web-delen og Wilhelm L. Fabricius for det øvrige.


Speed the Strings

www_sts (23K)
Irsk folkemusik så hatten passer. Gruppen jeg spiller med i - hovedsagelig til skolekoncerter over det meste af landet (et par dage om året ;-) )


Haderslev SkoleBio

www_skolebio (28K)
Hjemmsiden for hvor det er muligt for kommunens elever at se hvad der er på programmet. Jeg er samtidig skolebio-repræsentant på min skole: Hoptrup Skole.


Hoptrup Skole

www_hopskole (20K)
Min nuværende arbejdsplads. Hjemmesiden er en del af SkoleIntra-systemet, og er skabt ved hjælp af en designskabelon, så her har jeg ikke haft helt frie hænder.

Den tidligere hjemmeside var til gængæld helt efter mit eget hoved:
www_hopskole_old (19K)


virnatmus.dk - endnu ikke tilgængelig online

www_virnatmus (27K)
Hjemmesiden for det virtuelle naturhistoriske museum, en del af Museum Sønderjylland. Denne hjemmeside skal jeg forhåbentlig arbejde meget mere på.


pix'n'art

www_pixnart (17K)
En hjemmeside der ikke rigtig helt er blevet til noget endnu. Wilhelm og jeg ønskede at lave et lille firma hvor vi ville udføre arbejde indenfor fotos, tekst, artwork og websites. Vi har dog for mange andre ting at se til, så tiden må vise, om vi får noget op at stå her.


Min aller første hjemmeside - ikke tilgængelig online

www_mb_old (17K)
Den første hjemmeside jeg fik lavet, var et stort sammensurium af irsk folkemusik, Speed the Strings, The Wild Rovers, fugle-ting og så var der en lille rejsebeskrivelse af Irland. Sidstnævnte emne fra min hjemmeside blev faktisk omtalt i et blad fra Microsoft (Microsoft Magasinet, nr. 2 maj 1998), hvor en journalist netop havde søgt efter oplysninger om Irland. Se artiklen her.


Kommunesammenlægning i børnehøjde

www_kib (26K)
I forbindelse med kommunesammenlægning af Gram, Vojens og Haderslev kommuner (samt enkelte sogne), kørte der et projekt mellem de skoler og klasser der ønskede at deltage fra kommunerne. Her var en samlende del at udgive elevernes projekter på Internettet. Design og vedligeholdelse stod jeg for.